Lanopearl Bondi Sun 50ml

$24.00
In stock
SKU
9324525013378
  • Buy 3 for $18.50 each and save 23%
  • Buy 6 for $18.00 each and save 25%

Australia’s Bondi Beach receives some of the harshest sunlight in the world. As such, we were inspired to make the most effective sunscreen possible. Bondi Sun contains broad spectrum sun protection from harmful UVA and UVB rays, yet is a gentle, non-greasy formula suitable for all skin types including sensitive skin.

Directions:
After moisturising, apply Bondi Sun generously to all exposed areas, 15 minutes prior to sun exposure. Reapply every few hours especially after swimming, toweling or vigorous exercise. Bondi Sun can be used under make-up as it does not leave any residue on the face.

More Information
Shipping Weight 0.20 kgs
Country of Manufacture Australia
Manufacturer Lanopearl
Expiry date or later than 06.2022

Kem chống nắng Bondi Sun SPF 30+ được thiết kế đặc biệt hơn các loại kem chống nắng khác vì có chứa thành phần dưỡng làm mềm và sáng da và chất chống nắng nhằm bảo vệ da chống khỏi tác động có hại của tia UVA và UVB là nguyên nhân chính gây ra nám, tàn nhang và lão hóa da nhanh chóng. Vì vậy, Kem chống nắng này là vũ khí không thể thiếu của các chị em phụ nữ để ngăn ngừa Nám, tàn nhang, mà các Bác sỉ̃ da liễu khuyên dùng hàng ngày. Công thức được đặc chế không nhờn và phù hợp với mọi loại da, kể cả da nhạy cảm nhất.

Cách dùng:

Sau khi dùng kem dưỡng da, bôi một lượng kem Bondi Sun trên da mặt, đặc biệt là các vùng tiếp xúc nhiều với ánh nắng mặt trời khoảng 15 phút trước khi đi ra nắng. Dùng hàng ngày để làn da được bảo vệ tối da.

© 2018 OZAN EXPRESS