Lanopearl Dr.Dermax Gift Set 125ml

$53.00
Out of stock
SKU
LPDERMAX

Lanopearl Dr.Dermax Gift Set is the latest wrinkle repair solution ensures skin smoothness and resilience. Formulated with peptides and herbal extracts, these advanced creams and serum work together to restore moisture and resilience. Wrinkles are deeply repaired and relaxed leaving the skin appearing smooth, youthful and virtually creaseless.

Contains:

  • Bio Peak All Day Treatment Protective Complex
  • Bio Peak Dr. Dermax Ultra Lift & Relax Wrinkle
  • Bio Peak Bio PHD Triple Lift Skin Serum

Directions:

After thoroughly cleansing towel dry and gently massage a few drops of Lanopearl Bio Peak Bio PHD Triple Lift Skin Serum on the face and neck on areas prone to fine lines, wrinkles and age spots. Leave for 1 minute and follow with All Day Protective Complex cream to your face and neck, focusing particularly on wrinkles, creases and frown lines. Lanopearl Bio Peak Dr. Dermax Ultra Lift & Relax Wrinkle cream can apply as day or night cream to your face and neck, focusing particularly on wrinkles, creases and frown lines.

More Information
Shipping Weight 0.60 kgs
Country of Manufacture Australia
Manufacturer Lanopearl

Lanopearl Dr.Dermax Gift Set chữa nếp nhăn, đảm bảo độ mịn và độ đàn hồi cho làn da. Công thức với peptide và chiết xuất từ ​​thảo dược, các loại kem và huyết thanh tiên tiến này hoạt động cùng nhau để phục hồi độ ẩm và khả năng phục hồi. Nếp nhăn được sửa chữa sâu sắc và thư giãn để lại làn da xuất hiện mịn màng, trẻ trung và hầu như không có nếp nhăn.

Bao gồm 3 sản phẩm

• Bio Peak All Day Treatment Protective Complex

• Bio Peak Dr. Dermax Ultra Lift & Relax Wrinkle

• Bio Peak Bio PHD Triple Lift Skin Serum

Cách dùng

Sau khi lau sạch khăn thật kỹ và nhẹ nhàng xoa bóp một vài giọt kem dưỡng da Lanopearl Bio Peak Bio PHD Triple Lift lên mặt và cổ trên những vùng dễ bị nếp nhăn, nếp nhăn và đốm đồi mồi. Để trong 1 phút và làm theo với kem All Day Protective Complex lên mặt và cổ của bạn, tập trung đặc biệt vào nếp nhăn, nếp gấp và nếp nhăn. Lanopearl Bio Peak Dr. Dermax Ultra Lift & Relax Kem chống nhăn có thể áp dụng như kem ban ngày hoặc ban đêm cho mặt và cổ của bạn, tập trung đặc biệt vào nếp nhăn, nếp gấp và nếp nhăn.

© 2018 OZAN EXPRESS